A Fővárosi Nagycirkusz művészei is fellépnek a Tisza-Tavi Fesztiválon  

A Tisza-Tavi Fesztivál TO’PERA komolyzenei gálakoncertjén igazi meglepetés fellépők – a Fővárosi Nagycirkusz kecses és hajlékony artistasztárjai – is fellépnek Tiszafüreden július 31-én, pénteken este.


Igazán változatos kulturális élményben lehet része annak, aki július 31-én, pénteken este ellátogat Tiszafüredre a Morotva Kerékpáros Pihenőparkba, ugyanis 20 órától egy igazi összművészeti gálaműsor veszi kezdetét a Tisza-parton felállított cirkuszsátorban.

A komolyzenei koncertműsorban fellépnek a Fővárosi Nagycirkusz új műsorának, a Tündértánc – Nővarázs sztárjai, a mongol Odyss Contortion kaucsuk számukkal valamint az ukrajnai Planshet Theatre komikus pantomim produkciójukkal.

A Köszönjük, Magyarország! program keretében Csermely Kinga tissue, Pajor Szilvia lengő spirál és Herczeg Richárd lengőrúd számával színesíti a zeneművek élő előadását, varázsolja el a közönséget.

Az est további fellépői:

Miklósa Erika koloratúrszoprán, Horváth István tenor, Horgas Eszter fuvolaművész, Kalmus Felicián csellóművész, Sóki Ferenc tárogatóművész, Sándor Szilvia versenytáncos, a Szegedi Klug Péter Iskola siket és nagyothalló diákjai, a Szolnoki Szimfonikus Zenekar, akiket Toshifumi Kanai vezényel, a Tiszafüredi Mazsorettek és az Extreme Dance Team táncosai.

Jegyvásárlás: https://operaofthenature.jegy.hu/