Csillagtánc szakmai díszbemutató

A Csillagtánc című klasszikus cirkuszi előadás október 29-i premierjét követő vasárnap, a Fővárosi Nagycirkuszban tartották meg a műsor szakmai premierjét. Az elsősorban a cirkuszi szakmának szóló díszbemutató mindig hangsúlyos szerepet játszik az intézmény életében.  

A teltházas közönséget Graeser József, a Fővárosi Nagycirkusz szakmai vezetője köszöntötte. Graeser József beszédében kihangsúlyozta, hogy a szakmai díszbemutatók hagyománya különösen fontos szerepet tölt be a Fővárosi Nagycirkusz életében, ugyanis ezen alkalmakra az intézmény meghívja a Magyarországon tartózkodó aktív és a már nyugdíjas artistaművészeket. Ezt követően felkérte a magyar cirkuszművészetet világhírűvé tevő, a nézőtéren tartózkodó artistaművészeket, hogy helyükről felállva fogadják a közönség hálás tapsát.

A taps elhalkulása után kezdetét vette a Fekete Péter rendezésében létrejött, adventi hangulatú műsor, amelyben világhírű külföldi artistaművészek lépnek fel. A Csillagtánc című klasszikus cirkuszi előadás december 31-ig tekinthető meg.