Fontos információk!

Kedves Nézőink!

A koronavírus-járvány miatt elrendelt veszélyhelyzetben a kormány legfrissebb döntése értelmében 2020. november 11-től a szabadidős létesítményeket bezárják, így a Fővárosi Nagycirkusz sem tarthat előadásokat.

Számunkra az emberi egészség védelme a legfontosabb, ezért a Tündértánc – Nővarázs című előadásaink november 11. és december 31. között elmaradnak. A meghirdetett és elmaradt előadásokra szóló jegyeket visszaváltjuk. Az interneten vásárolt jeggyel rendelkezőknek az Interticket automatikusan visszatéríti a megvásárolt jegyek árát. A jegypénztárunkban vásárolt jegyeket november 30-ig, személyesen van lehetőségük visszaváltani. Felhívjuk figyelmüket, hogy a koronavírus-fertőzés elleni védekezés érdekében jegypénztárunk november 11-től hétfőtől péntekig, 10 és 18 óra között tart nyitva.

Kérdés esetén kérjük, forduljanak bizalommal közönségszervező munkatársainkhoz a weboldalunkon található elérhetőségeinken.

Tündértánc – Nővarázs című előadásunkat online közvetítés formájában továbbra is lehetőségük van megtekinteni. A közvetítésre váltott jeggyel az előadás 2021. január 3-ig bármikor elérhető az online felületen. Kérjük, támogassa a Fővárosi Nagycirkusz munkáját jegyvásárlásával az fnc.hu oldalon!

Megértésüket köszönjük, és a veszélyhelyzet elmúltát követően ismét szeretettel várjuk Önöket a Fővárosi Nagycirkusz előadásaira! Addig is kérjük, maradjanak velünk, weboldalunkon és Facebook oldalunkon folyamatosan tájékoztatjuk majd Önöket. 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Skip to content

Send this to a friend