Húsvét veszélyhelyzet idején a Fővárosi Nagycirkuszban – Duo Togni

Több artista nem tudott hazatérni, ezért Fővárosi Nagycirkuszban töltik a húsvéti ünnepeket. Megkérdeztük a cirkuszművészeket, hogyan érzik magukat, hogyan telnek mindennapjaik. Válaszaikból kiderül, hogyan élik meg a határlezárások és a kijárási korlátozás okán a kialakult helyzetet.

Duo Togni – Naponta próbálják az új gurtniszámot

Antal Loretta, a Duo Togni női tagja megosztotta velünk, hogy szerencsésnek érzik magunkat, hogy a Fővárosi Nagycirkuszban lehetnek, mert lehetőségük van rá, hogy naponta próbáljanak, megőrizzék az erőnlétüket és elkészíthessék a vadonatúj gurtni számukat. „Nagyon köszönjük, hogy itt maradhattunk, ugyanis nagyon sok artista, ha szerencséje van, és kertes házban lakik, akkor csak a fára tud felszerelni valamilyen rekvizitet. Nagy segítség az is, hogy minden nap kapunk ebédet.”

A cirkuszban uralkodó hangulatot pozitívnak és nyugodtnak írta le, ahol mindenki jó kapcsolatot ápol a másikkal. Vita nélkül beszélik meg egymás között a próbarendet, néha grilleznek és pingpongoznak is. Loretta sajnálja, hogy bár Magyarországon van, nem tud találkozni a családjával, de a próbákkal elfoglalja magát, mert alig várja, hogy ismét közönség elé léphessen párjával a Fővárosi Nagycirkusz következő, képzőművészetek köré épülő, Tündértánc – Nővarázs című műsorában.