Idén is cirkuszjeggyel jutalmazza a kitűnő tanulókat a Fővárosi Nagycirkusz

A Fővárosi Nagycirkusz nemzeti előadó-művészeti intézményként kiemelt figyelmet fordít az iskolás gyerekek helyes és hatékony nevelésére, ezért Kitűnő Tanuló Programunk keretében lehetőséget biztosítunk nyári műsoraink (RAIN – Esőcirkusz, MAGIC Show) ingyenes megtekintésére. A programhoz az ország területén működő utazócirkuszok is csatlakoztak, a MÁV-START Zrt. pedig jelentős kedvezménnyekkel járul hozzá az utazáshoz.

Azoknak az általános iskolás diákoknak, akik kitűnő eredménnyel zárták a tanévet, még egy indokuk van az örömre, ugyanis egy különleges ajándékkal kedveskedik nekik a Fővárosi Nagycirkusz: ingyenes belépőjegyet biztosít számukra nyári előadásainak valamelyikére. A gyermekek örömteli megjutalmazásának nemes hagyománya 2016 óta létezik, idén is több ezer gondviselő kapta kézhez a Kitűnő Tanuló Program kupont, amely a visszajelzések szerint minden évben nagy sikert aratott a családok körében. A büszke szülők személyesen a Fővárosi Nagycirkusz jegypénztárában vagy online válthatják be a kuponokat, amelynek feltétele, hogy a belépésnél bemutassák a cirkuszi belépő kupont, a kitűnő tanuló diákigazolványát és bizonyítványát vagy annak másolatát.

Vidékről is megéri Budapestre utazni, ugyanis MÁV-START Zrt. minden kitűnő tanuló diáknak 90% utazási kedvezményt biztosít, 1 fő kísérője pedig 50%-os jeggyel utazhat. A kedvezmény igénybevételéhez a Budapestre utazáshoz fel kell mutatniuk a cirkuszi belépő kuponjaikat. Ahhoz, hogy a visszaúton is igénybe vehessék az utazási kedvezményt, le kell pecsételtetni a cirkuszi belépőjegyeket a Fővárosi Nagycirkusz információs pultjánál. A kedvezmény csak Budapestre, a Fővárosi Nagycirkusz előadására történő utazás esetén érvényes.

A világszerte unikálisnak számító Kitűnő Tanuló Program kuponjait legkésőbb szeptember 18-ig válthatják be a Fővárosi Nagycirkuszban vagy a programban részt vevő utazócirkuszok pénztáraiban.

A Kitűnő Tanuló Programunkról bővebben ide kattintva tájékozódhatnak.