Nyáreleji programok a Fővárosi Nagycirkuszban!

Ha szereted a klasszikus és az újszerű ötvözetét, itt a helyed! Zsonglőr-, kínai rúd-, fóka-, papagáj-, levegő-, ugródeszkaszám és megannyi más cirkuszprodukció látható, amihez káprázatos szökőkút-attrakció, látványos lézershow és pezsdítő zene társul!

Akárcsak az előző években, úgy most is cirkuszjeggyel jutalmaztuk a kitűnő tanulókat, amit egész nyáron beválthatnak a Fővárosi Nagycirkusz az Atlantic Flight – Nagy Cirkuszi Utazás műsorára, valamint az utazó cirkuszok előadásaira is!

Amennyiben pedig nem tudnál betelni a cirkusz varázsával, úgy várunk szeretettel július 14-én, szombaton a Cirkuszok éjszakáján! Esti előadásunk után egy extra műsorral kedveskedünk mindazoknak, akik az aznapi előadások bármelyikére jegyet vettek. A műsorban szerepel erőemelő, karika, handstand, tissue- valamint levegő, görkorcsolya és drótkötél szám. A humorforrásról az Atlantic Flight – Nagy Cirkuszi Utazás műsorában csetlő-botló turistát alakító Vass Szilárd gondoskodik bohócként, Maka Gyuszi, a Fővárosi Nagycirkusz konferansziéja pedig énekel.

Ha kíváncsi vagy a jövő artistáira, akkor június 26-án, kedden megtekintheted a Baross Imre Artistaképző Intézet végzős diákjainak vizsgaelőadását a Fővárosi Nagycirkusz manézsában! Látható lesz többek között levegő-, rúd és ugródeszkaszám, emellett tanúja lehetsz annak, hogy ezek a fiatal artisták először lépnek fel a Fővárosi Nagycirkusz közönsége előtt, és megmutassák, mit tanultak az eltelt évek során!

A Fővárosi Nagycirkuszban programokból tehát nyár elején sem lesz hiány! Gyere el, és garantáltan egy felejthetetlen élményben lesz részed!