Premier előadás április 6-án!!!

A várva-várt premier április 6-án, 19:00 órakor tekinthető meg, melyre jegyek már kaphatók elővételben a Fővárosi Nagycirkusz jegypénztárában minden nap 10:00-18:00 óráig vagy online a weboldalunkon.

Az először Magyarországra látogató olasz Togni cirkuszdinasztia műsorunk első részében vízi-revüt varázsol a porondra. Bemutatják a mesék fantáziavilágát, a velencei karnevál forgatagát, az emberi szépség és ügyesség megannyi csodáját – mindezt gyönyörűen megvilágított vízi látványosságokkal ötvözik. A második rész vérbeli cirkusz, az ókori Rómától napjainkig történelmi időket idézve mindent megmutatnak, amit a publikum ámulatba ejtésére valaha is kitaláltak.

Circus Maximus című új műsorunk kezdetéig sem pihenünk. A kulisszák mögött jelenleg is nagy erőkkel folynak a munkálatok. Azok a kedves nézők, akik április 6-án eljönnek a premierre, elsőként láthatják majd a cirkusz fogadóterében történt változásokat: a vadonatúj bejárati ajtókat, a megszépült ruhatárat, a dekorációként a régi és új cirkuszplakátokat, fotókat, no és persze a gyönyörűen megújult emeleti oszlopcsarnokot.

Látogasson el a nemzeti intézménnyé vált Fővárosi Nagycirkusz új műsorának premierjére és ámuljon az elsők között Itália cirkuszcsodáin!