Közönségkapcsolati képzés

 

Szeretnél egy dinamikus, fiatalos csapat tagja lenni? Szeretnéd kivenni a részed nemzetközileg elismert artisták produkciójából? Vagy csupán érdekel a cirkusz világa?

Akkor nálunk a helyed!

2019 szeptemberében négy féléves esti képzést hirdetünk Budapesten és Békéscsabán közművelődési- és közönségkapcsolati szakemberek és porondmesterek számára! 1. és 2. szakképesítés esetén térítésmentes képzést tudunk biztosítani! A felvételi érettségihez kötött és személyes elbeszélgetés formájában történik. A képzés elindításhoz minimum hat fő szükséges. A képzés része csak húsz százalékban elmélet, mivel tudjuk, hogy gyakorlat teszi a mestert! A gyakorlati órákban kis csoportokban fogsz dolgozni társaiddal, és együtt megfigyelhetitek a munka rejtelmeit a szakmában dolgozó munkatársaktól, illetve ki is próbálhatod ezen alkalmak során frissen szerzett tudásotokat! A nálunk elsajátított képességeket a való életben is tudni fogod kamatozni!

Amennyiben a porond világa érdekel, úgy a cirkuszi porondtechnika mellett tánc és színpadi mozgás alapképzést is elsajátíthatod nálunk. A képzés 70%-a gyakorlati órákból áll, hogy minél több aktuális tudást és tapasztalatot tudj szerezni, amit két másik társaddal egy csoportban végezhetsz!

Jelentkezz még ma oldalunkon és tanulj a legjobbaktól!


{ BreezingForms : kozossegkapcs}

Skip to content