Tanulj Cirkuszt!

Tanulj Cirkuszt!

 

Cirkuszi készségfejlesztő foglalkozás az Ön iskolájában!

A Fővárosi Nagycirkusz cirkuszi készségfejlesztő programot indít elsősorban felső tagozatos általános iskolások és középiskolások részére, amely során tanórai kereteken belül a cirkuszi alaptechnikákra, mozgásformákra alapuló készségfejlesztő foglalkozásokat tart egy osztály vagy csoport számára az Ön iskolájában. A díjmentes programra olyan iskolák, pedagógusok jelentkezését várjuk, akik testnevelés vagy táncóra keretein belül, esetleg délutáni szakkör formájában szívesen megismertetnék a diákokkal a cirkuszművészet különleges eszközeit. A 45 perces foglalkozások alatt a diákok különböző artistamutatványokat – zsonglőrködés, tányérforgatás, gólyalábazás, kötéljárás, egykerekű biciklizés – sajátítanak el cirkuszi készségfejlesztőink segítségével, amely gyakorlatok nagymértékben erősítik kognitív képességeiket, segítik őket koncentrációjuk, mozgáskoordinációjuk fejlesztésében. A cirkuszi készségfejlesztő foglalkozás egész évre vagy félévre szóló, órarendbe is beépíthető pedagógiai program, hiszen hosszú távú együttműködés esetén a gyermekek fejlődésében nagyobb sikereket tudunk elérni. Lehetőség van bemutató óra foglalására is annak érdekében, hogy az iskola vezetősége, a pedagógusok és a gyerekek megismerkedhessenek programunkkal, és dönteni tudjanak a tanmenetükbe való beilleszthetőségről. Egyéb együttműködési lehetőségek: iskolai egész napos programok, szakmai napok, sport táborok, stb. Ezekben az esetekben kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot és kérjen egyéni ajánlatot.

Készségfejlesztőink: Hornyák István és Csürke Tibor


A foglalkozások időtartalma 45 perc. Csoport létszám: maximum 30 fő

HELYSZÍN: Az Ön iskolájában IDŐPONT: Tanóra keretén belül


 Igényét, kérjük, minden esetben jelezze regisztrációs felületünkön. Továbbá megkérjük, hogy a regisztrációt minél pontosabb adatokkal töltse ki.

Gyakorlati információk: A foglalkozás kezdete előtt fél óra szükséges az eszközök beszerelésére, valamint 20 perc a szétszerelésre. Kérjük, biztosítsanak parkolási lehetőséget az iskola területén a gördülékeny ki- és bepakoláshoz. Amennyiben lehetőségük nyílik, az iskola készítsen fotó/videó anyagot a foglalkozásról, melyet megküldenek nekünk.


RÉSZT SZERETNE VENNI A PROGRAMON? MIT KELL TENNIE?

Töltse ki a jobb oldalt található regisztrációs felületet, és várja meg a koordinátor válaszlevelét.

Amennyiben szívesen csatlakozna pedagógusként vagy osztállyal, tanulócsoporttal a Fővárosi Nagycirkusz programjához, ha kérdése van az órát illetően, vagy nem kapott a regisztrációjára pár napon belül választ keresse Sándor András, koordinátorunkat a tanuljcirkuszt@circus.hu e-mail címen.

Regisztrációs lap

Skip to content