Qingdao Troupe

Lábikária (Kína)

A 12 főből álló fiatal kínai akrobata csoport egy látványosan koreografált lábikária számot mutat be, amivel nem csak Kínában, hanem külföldön is díjakat nyertek.

 

Don Christian

Bohóc (Ausztria)

„Az a nap, amelyik nevetés nélkül telik el, elvesztegetett idő”. Ezek Charlie Chaplin szavai, aki a bohócok nagymestere és keresztatyja. Don Christian is ezt a filozófiát vallja. Célja, hogy boldoggá tegye, megmosolyogtassa közönségét. A porondon eltöltött több mint 20 éves tapasztalat Don Christiant Európa egyik legnépszerűbb bohócává tette.

 

Trio Stoian

Orosz rúd (Románia)

A román orosz rúd trió 2002 óta dolgozik együtt. Pályafutásukat a Bukaresti Globus Cirkusznál kezdték. Felléptek Európa és a világ legnagyobb cirkuszaiban. Dolgoztak többek között a spanyol Mundial Cirkuszban, a portugál Coliseu du Porto-ban, az angol Blackpool Tower Circus-ban, a holland Wintercircus Martin Hanson-ban, a dán Benneweis Cirkuszban, és a svájci Harlequin Cirkuszban.

 

Merrylu Cassely

Kézegyensúlyozás (Németország)

Merrylu kivételes hajlékonysága lenyűgözte a fesztivál zsűrijét és közönségét. Az ifjú hölgy a kézegyensúlyozó számban bemutatja, hogy hogyan lehet lábak segítségével kidurrantani egy léggömböt.

 

Super Silva

Levegőszám (Barzília)

A brazil artista, Super Silva Pókemberhez hasonlóan mászik fejjel lefelé 14 méter magasban, biztonsági háló nélkül, hajmeresztő mutatványokat bemutatva. A 35. Monte-carloi Nemzetközi Cirkuszfesztiválon Bronz Bohóc-díjjal jutalmazták merész produkcióját.

 

René Casselly Jr.

Maugli, a dzsungel fia és az ő négy afrikai elefántja (Németország)

René Casselly Jr. – a cirkuszfesztivál egyik legnagyobb sztárja – szenzációs négy fordulatos szaltója nagy sikert aratott. Az új műsorban A dzsungel könyve elevenedik meg, természetesen a négy elefánt közreműködésével.

 

Huang Yang

Lengő drót szám (Kína)

Huang Yang az első nő, aki kipróbálta ezt a nagy fizikai erőkifejtést igénylő artistaszámot Kínában. Egyedülálló produkciójában nem csak kézen áll a dróton, hanem biciklizik és létrát is mászik. Különleges tehetségének köszönhetően vendégelőadó volt Japánban a Cirque du Soleil Alegría című műsorában.

 

Trio Stoian

Deszkaszám (Románia)

A fesztivál ezüstérmes díjazottai az új műsorban is lenyűgöző precizitással mutatják be deszkaszámukat, amellyel Európa több cirkuszában is sikereket értek el.

 

Casselly család

Lovas magasiskola (Németország)

A Casselly család gyönyörű fehér lovai egy spanyolos lovas számban készségesen hajtják végre a magasiskola feladatait.

 

Qingdao Troupe

Kínai rúd (Kína)

A táncos show elemekkel bővített kínai rúd szám a matrózok világát jeleníti meg. A Qingdao csoport műsorszámát a pontos, igényes koreográfia és a különlegesen nehéz akrobatikus elemek teszik igazán értékessé.

 

 

Képgaléria az előadásról

 

Skip to content