A FŐVÁROSI NAGYCIRKUSZ KÉPZÉSEI:

Görgesd oldaraÉrettségiztem. Szeretek táncolni, érdekel a körülöttem lévő világ, kíváncsi és kreatív vagyok. Hol tanuljak tovább?


Érettségiztem, BA főiskolai diplomát szeretnék szerezni! Mindenem a színház, a színjáték, a karakterformálás, a humor. Kipróbálnám magam a legnehezebb cirkuszi zsánerben, megismerném a bohóc művészetének titkait, összefüggéseit. BA Főiskolai diploma végzettséget szeretnék szerezni...
Érettségiztem, BA főiskolai diplomát szeretnék szerezni! Mindenem a tánc, elsősorban a dinamikus pörgős táncok. A showtánc, a színpadi tánc és a cirkusz világa izgat. Megtanulnám mit is jelent a manézsban fellépni, olyan iskolát keresek, ahol BA végzettséget kaphatok. Cirkuszi táncos akarok lenni…

Érettségiztem, imádom a lovakat, gyerekkorom óta lovagolok, tudok ügetni, vágtatni. A jövőmet biztos, hogy lovak mellett képzelem el, az atistaművészet ezen különleges ága érdekel, lovasakrobata akarok lenni. BA Főiskolai diploma végzettséget szeretnék szerezni...
Érettségi után
Érettségi után
Érettségi után
Érettségi után

Görgesd oldara

8-10 éves vagyok és nem férek a bőrömbe….. artista akarok lenni. 13-16 éves vagyok, mindenem a sport, és a sportban szerzett tapasztalataimat a cirkusz világában szeretném hasznosítani. 16-18 éves vagyok, nagyon érdekel a cirkusz világa, de szeretném az érettségit is megszerezni.

14 éves vagyok, gimit keresek és érdekel a kütyük világa, izgat a fény, a hang, a videó, sokat fotózok a telómon, szívesen készítek mini filmeket, Tik-Tok videókat! Szeretném megismerni a háttérszakmák sokszínű világát, jelentkezem technikunsak.

Érettségiztem, már van gyakorlatom artista eszközökön. Szeretném a világot bejárni és érdekes tapasztalatokat szerezni artistaművészként. Szeretnék jó tanárokkal, jól felszerelt gyakorlóbázison továbblépni ebben az irányban.

Érettségiztem, szeretnék rendezvényeken hang- és fénytechnikusként dolgozni, és ehhez megismerni a legkorszerűbb technikai eszközöket. Szeretném megismerni a háttérszakmák sokszínű világát, jelentkezem technikunsak.
8-10 éves, 13-16 éves, 16-18 éves
Általános iskola után
Érettségi után
Érettségi után
Skip to content