Információk

Általános - GYIK

A SZÉP kártyára vonatkozó jogszabályi rendelkezés sajnos nem teszi lehetővé annak elfogadását a közvetítői tevékenység során, így azt nem lehet használni a jegy.hu-n, amely partnercégünk.

Igen, június 4-én induló helyszínen történő előadásainkra 5% kedvezményt tudnak érvényesíteni az Interticket felületén.

Személyes jegyvásárlás esetén felhasználható.

Egyéni jegyfoglalásra nincs lehetőség.

Csoportos jegyfoglalás esetén legkésőbb az előadás kezdete előtt 1 héttel kell kifizetni a jegyeket.

Legtöbb műsorunk 3 éves kortól ajánlott, természetesen ez egyénileg változhat.

4 éves korig ülhet a gyermek ölben

18 éves korig lehet gyerek jegyet vásárolni.

Nem, ilyen kategóriánk nincs, gyermek, felnőtt és nyugdíjas jegy megváltására van lehetőség.

Amennyiben már előre megváltotta jegyét, előadás előtt fél órával elegendő megérkezni.

Személyes fotó készítésére nincs lehetőség.

Igen, lehet, azonban szigorúan vaku használata nélkül.

Minden MEOSZ által kiadott igazolványt elfogadunk. Egységesen 50% kedvezményt biztosítunk a kártya tulajdonosának és kísérőjének.

Igen, természetesen a III. kategóriából is lehet látni az előadást. Azonban felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a láthatóság egyes helyekről korlátozott.

Igen, a műsor közben is ki lehet menni, csupán egyes, különösen veszélyes számoknál nem megengedett, amelyet közönségszolgálati kollégáink jelezni fognak Önöknek.

Tűz- és balesetvédelmi okokból kifolyólag babakocsit, babahordozót, lufit, állatot, illetve nem a büfében vásárolt ételeket a nézőtérre bevinni tilos!

A ruhatár használata ajánlott, de nem kötelező.

A ruhatárat 400 forint/kabát áron tudják igénybe venni, azonban a babakocsik, lufik tárolása térítésmentes.

Az előadás időtartama körülbelül 150 perc egy szünettel.

Lázár ervin Program a covid előtt - GYIK

Kérjük, hogy Ön és tanítványai legalább egy órával az előadás kezdete előtt, délelőtt előadás esetében 10:00 órakor, délutáni előadás esetében 14:00 órakor szíveskedjenek megjelenni a Fővárosi Nagycirkusz épületénél.

Kérjük, számítsanak arra, hogy délelőtti előadás esetén (11:00 óra) az intézmény 10:00 órakor nyit ki, így ennél korábbi érkezés esetén várakozásra kell számítani, valamint délutáni előadás esetén (15:00 óra) még a délelőtti műsor nézői is az épületben tartózkodhatnak. Természetesen kollégáink igyekeznek a lehető legrugalmasabban kezelni a korai érkezéseket.

 Őszi/tavaszi jó idő esetén mindenképpen javasoljuk a Városliget megtekintését, ahol hatalmas füves terület és játszóterek várják a fiatalokat.

Az előadás hossza 2 és fél óra, egy nagy szünettel, tehát 11:00 órakor kezdődő előadásunk 13:30, míg a 15 órakor kezdődő műsorunk 17:30-kor fejeződik be, a hozzátartozóknak is ezekre az időpontokra érdemes megérkezni.

Amennyiben a cirkuszba történő utazásuk busszal történik, a le- és a felszállás időtartalmára lehetőség van megállni az intézmény előtt.

Kérjük a pedagógusokat, hogy a Lázár Ervin pulthoz érkezzenek, amely az információs pult mellett lesz elhelyezve.

Javasoljuk Önnek, hogy a regisztrációs folyamathoz, és az igazolás átvételéhez csak a pedagógus jöjjön be az épületbe, így a tanulók addig kiélvezhetik a Városliget adta lehetőségeket. Amennyiben azonban esős/rossz idő állna fent, a közönségszolgálat munkatársai útbaigazítják majd Önöket, a tumultus elkerülése érdekében.

Arra kérjük, a regisztrációkor már pontosan tudja, hány tanuló és hány kísérő van jelen a cirkuszművészeti előadáson.

Kérjük, hogy az intézményvezető által hitelesített nyilatkozatot minimum két példányban hozzák magukkal, amelyen előre legyen feltüntetve a csoport indulási létszáma.

Felhívjuk figyelmét, hogy az előadásban részesülő tanárok és diákok pedagógiai segédanyagot kapnak, amely segíti a műsorszámok feldolgozását tanórai keretek között.

Felhívjuk figyelmüket, hogy a jegyek kinyomtatásra nem kerül sor, így a nézőtér elfoglalása érkezési sorrendben történik, melyet a közönségszolgálati munkatársak koordinálnak.

Tájékoztatjuk, hogy a ruhatár használata ajánlott, de nem kötelező.

A nézőtéren a beültetés egy hangos csengőt követően, körülbelül 30 perccel az előadás előtt kezdődik meg.

A pedagógusok a regisztrációkor, míg a tanulók az előadás megtekintése után a közönségszolgálati munkatársaktól vehetik át a rendhagyó munkafüzetet

Tájékoztatjuk, hogy a büfé az előadások ideje alatt üzemel.

Kitűnő Tanuló Program - GYIK

Valószínűleg a levelezőrendszere letiltotta az e-mailünket, küldjön levelet a kitunotanulo@circus.hu e-mail címre, hogy ellenőrizni tudjuk a regisztrációját. A regisztrációkat ellenőrizzük, így kis türelmet kérünk a kódok kiküldéséig.

Ha a teljes sorszámot (betű és szám kombináció) jól gépelte be, és ennek ellenére nem kapja meg a kedvezményt, küldje el a kupon sorszámát a kitunotanulo@circus.hu e-mail címre, hogy a hiba okát kivizsgálhassuk.

Sajnos erre nincs lehetőség, kérjük, egyeztessen a kitűnő tanuló gyermek iskolájával.

A kitűnő tanulóknak szóló kupont kizárólag a Fővárosi Nagycirkusz jegypénztárában, a fnc.hu oldalon a jegyvásárlás menüpontban és a jegy.hu oldalon tudják felhasználni, további a külső jegyértékesítési partnereknél nincs erre lehetőség.

Elfogadunk más, személyazonosságot igazoló dokumentumot is, pl. személyi igazolvány, útlevél

A kedvezmény érvényesítéséhez a kuponon található egyedi sorszám szükséges, a Krétába bekerült bizonyítvány képét is elfogadjuk, természetesen a személyazonosságot igazoló okmánnyal együtt.

Kérjük, egyeztessen az Ön által kiválasztott utazó cirkusszal a beváltás lehetőségeiről. Az utazó cirkuszok listájáról tájékozódhat a https://fnc.hu/2020-kituno-tanuloknak/

Telefonon kizárólag a céges jegyvásárlás mellett igényelt ingyenes cirkuszjegyet lehet foglalni. Egyéb esetben kérjük, hogy vegye meg jegyét online vagy személyesen a jegypénztárban.

A levelekre hétfőtől-péntekig 9-17 óra között válaszolunk.

Igen, az összes kategóriába beváltható a kupont.

Igen, Máv kedvezményt tudunk biztosítani.