Olyan munkatársakat keresünk, akik arról álmodnak, hogy a cirkuszban dolgozhassanak!

A Fővárosi Nagycirkusz nemzetközileg elismert művészeti intézmény, amely Európában vezető szerepet tölt be a cirkuszművészet területén, világviszonylatban pedig az elsők között található. Magas színvonalú művészeti munkájával értéket teremt, kulturális intézményként fontos társadalmi missziót lát el. 

A művészi közeg, az alkotó, kreatív, teremtő munka valódi csapatmunkát igényel, mi nem csupán munkatársai vagyunk egymásnak, hanem alkotótársai, segítői, egy erős közösség alakítói. Mindannyian egy közös célért dolgozunk: hogy elérhetővé tegyük a megvalósuló csodát az emberek számára. Büszkék vagyunk rá, hogy e közösség tagjai vagyunk! 

Figyelünk egymásra, támogatjuk egymás szakmai fejlődését, tiszteltben tartjuk a másik határait, képességeit, érdeklődési körét. Fontos számunkra, hogy a stabil, megbízható vállalati háttér mellett inspiráló munkakörnyezetet, jó hangulatot teremtsünk kollégáink számára.

Csatlakozz hozzánk te is! Tekintsd meg jelenleg szabad pozícióinkat!

Nyitott pozíciók

Karbantartó

Ha szeretne egy nagy múltú előadóművészeti intézményben dolgozni, a Fővárosi Nagycirkusz várja karbantartó munkavállalók jelentkezését.
További információ

Portás

Ha feddhetetlen előéletű és szeretne egy nagy múltú előadóművészeti intézményben dolgozni, a Fővárosi Nagycirkusz várja portás munkavállalók jelentkezését.
További információ

Animátor

Ha szeretne egy nagy múltú előadóművészeti intézményben dolgozni, a Fővárosi Nagycirkusz várja animátor munkavállaló jelentkezését.
További információ

Teremfelügyelő

A Fővárosi Nagycirkusz a Művésztelepére keres olyan munkatársat, aki akár iskola vagy nyugdíj mellett, rész vagy akár főállásban szívesen segíti a magyar artistaművészek munkáját, felkészülését.
További információ

Főportás - rendész

Ha feddhetetlen előéletű és szeretne egy nagy múltú előadóművészeti intézményben dolgozni, a Fővárosi Nagycirkusz várja főportás-rendész munkavállaló jelentkezését.
További információ

Pénzügyi ügyintéző

Ha szeretne egy nagy múltú előadóművészeti intézményben dolgozni, a Fővárosi Nagycirkusz várja pénzügyi ügyintéző munkavállaló jelentkezését.
További információ

Kazánkezelő

Ha szeretne egy nagy múltú előadóművészeti intézményben dolgozni, a Fővárosi Nagycirkusz várja kazánkezelő munkavállaló jelentkezését.
További információ

Rendszergazda

Ha feddhetetlen előéletű és szeretne egy nagy múltú előadóművészeti intézményben dolgozni, a Fővárosi Nagycirkusz várja rendszergazda munkavállaló jelentkezését.
További információ

Jogi előadó

Ha feddhetetlen előéletű és szeretne egy nagy múltú előadóművészeti intézményben dolgozni, a Fővárosi Nagycirkusz várja jogi előadó munkavállaló jelentkezését.
További információ

Grafikus / Festőművész

Rajzolói, festőművész, kreatív alkotói háttérrel rendelkező, elsősorban a kézzel végezhető, alkotói munka területén tapasztalatokkal bíró, de a számítógépes grafikához is értő művésztárs, alkotó munkatársak jelentkezését várjuk.
További információ

Könyvtáros

Ha szeretne egy nagy múltú előadóművészeti intézményben dolgozni, a Fővárosi Nagycirkusz várja könyvtáros munkavállaló jelentkezését.
További információ

Jegypénztáros

Ha szeretne egy nagy múltú előadóművészeti intézményben dolgozni, a Fővárosi Nagycirkusz várja jegypénztáros munkavállaló jelentkezését.
További információ

Külügyi referens

Ha szeretne egy nagy múltú előadóművészeti intézményben dolgozni, a Fővárosi Nagycirkusz várja külügyi referens munkavállaló jelentkezését.
További információ