Artistaművészeknek

Cirkuszművészeti Szakmai Kártya

A Fővárosi Nagycirkusz által kibocsátott Cirkuszművészeti Szakmai Kártyát hazai aktív vagy nyugdíjas artistaművészek, a cirkuszművészetben vagy annak háttérszakmájában, illetve az oktatásban dolgozó, vagy egykor dolgozó kolléga igényelheti.

A kártyaigénylés menetéről, a kedvezményekről, részletekről itt tájékozódhat:

 1. Cirkuszművészeti Szakmai kártya

 A Nemzeti Cirkuszművészeti Központ Nonprofit Kft. a cirkuszművészet hazai képviselői elhivatottságának és teljesítményének adózva CIRKUSZMŰVÉSZETI SZAKMAI KÁRTYÁT bocsát ki.

 1. Általános feltételek

2.1. Cirkuszművészeti Szakmai kártya igénylése és kiállítása teljesen ingyenes.

2.2. A kártya fényképes, dombornyomott és aranyozott festékkel, valamint egyedi vonalkód azonosítóval ellátott plasztikkártya.

2.3. A kártya névre szóló, és ebből adódóan át nem ruházható.

 

 1. Jogosultak köre

A kártyát minden aktív vagy nyugdíjas, közvetlenül a cirkuszművészetben vagy annak háttérszakmáiban, illetve az elméleti és gyakorlati oktatásában dolgozó, dolgozott kolléga igényelheti.

 

 1. Igénylés módja

4.1. A kártyát személyesen a Fővárosi Nagycirkusz titkárságán, e-mailben a pr@circus.hu e-mail címen vagy postai úton a 1146, Budapest Állatkerti krt. 12/a címen lehet igényelni.

4.2. A  kártyaigénylés  során  egy,  a  kártyához  tartozó  szakmai  adatlapot  kell  kitölteni,  amely tartalmazza az igénylő személyes és cirkuszszakmai adatait. Az adatlap mellé 1 db fényképet is mellékelni kell. A Fővárosi Nagycirkusz titkárságán lehetőség van az adatlap kitöltésére és fénykép készítésére. Az erre vonatkozó igényt kérjük, hogy előre, e-mailen vagy telefonon egyeztessék  munkatársainkkal:  Dienesné  Földvári  Judittal,  Márton  Kincsővel  az  alábbi elérhetőségeken: e-mail: pr@circus.hu, telefonszám: +36-1-580-71-67

 

4.3. A Cirkuszművészeti Szakmai kártya elkészültéről az igénylő értesítést kap.

4.4. Az elkészült kártya a Fővárosi Nagycirkusz titkárságán vehető át.

 1. Kedvezmények

5.1. Cirkuszszakmai Díszbemutatók

 • A kártyabirtokos meghívást kap a Fővárosi Nagycirkusz Díszbemutatóira, amelyen 1 fő kísérővel díjmentesen részt vehet.
 • A Díszbemutatón való részvételt a meghívást követően írásban vagy telefonon jelezni szükséges.
 • A kártyabirtokos a díszbemutatóra ingyenesen további 4 db jegyet igényelhet, amely III. kategóriájú nézőtéri helyre szól.
 • A nézőtéri helyek kiosztása a jelentkezés sorrendjében történik.
 • A kártyabirtokos és partnere a Díszbemutatókon meghívást kap a VIP büfébe, ahol térítésmentesen fogyaszthat a kínálatból.

5.2. Fővárosi Nagycirkusz saját előadásai

 • Szabad helyek függvényében a kártya feljogosítja a birtokosát a Fővárosi Nagycirkusz saját előadásainak díjmentes megtekintésére. A kártyabirtokos jogosult további 1 db szakmai jegy megvásárlására is. A szabad helyek csak a produkció megkezdésekor foglalhatók el. Amennyiben az elfoglalt helyre késve érkezik meg az adott székre érvényes jegyet váltó néző, abban az esetben a nézőtéri hostessek igyekeznek a kártyatulajdonosnak másik helyet biztosítani.
 • A kártya feljogosítja birtokosát a szakmai információs kiadványok díjmentes hozzáféréséhez is.

5.3. Online előadások

 • Veszélyhelyzet idején, amikor nincs lehetőség az előadásokon való személyes nézői jelenlétre a Nemzeti Cirkuszművészeti Központ Nonprofit Kft. az élő előadások vagy a felvételek linkjét ingyenesen megosztja a kártyabirtokosokkal.
 • A link kizárólag e-mail címre küldhető.
 • A premier előadások linkjét e-mail üzenetben a kártyabirtokos automatikusan megkapja, egyéb előadásokra e-mailben igényelhető.

5.4. A Nemzeti Cirkuszművészeti Központ Nonprofit Kft. egyéb rendezvényei, eseményei

 • Az igénylésnél megadott e-mailcímre – annak hiányában postacímre – a Nemzeti Cirkuszművészeti Központ Nonprofit Kft. tájékoztatást vagy meghívót küld az aktuális rendezvényekről, eseményekről, megjelölve az azon való részvétel módját.
 • A kártyabirtokos kedvezményesen vásárolhatja meg a Nemzeti Cirkuszművészeti Központ Nonprofit Kft. által kiadott könyveket, kiadványokat.
 1. Kártya érvényessége

A Cirkuszművészeti Szakmai kártya a kibocsátástól visszavonásig érvényes.

Adatkezelési nyilatkozat

Aláírásommal hozzájárulok ahhoz, hogy a Cirkuszművészeti Szakmai Kártya adatlapon közölt személyes adataimat a Nemzeti Cirkuszművészeti Központ Nonprofit Kft (Székhelye: 1146 Budapest, Állatkerti krt 12/a Cégjegyzékszáma: Cg.: 01-09-912823) a Cirkuszművészeti Szakmai Kártya elkészítésével, használatával kapcsolatban kezelje.  Hozzájárulok, hogy részemre e-mailen, postán vagy telefonon cirkuszművészettel kapcsolatban híreket, tájékoztatókat, felhívásokat küldjenek. Megismertem és elfogadom a Nemzeti Cirkuszművészeti Központ Nonprofit Kft. Adatvédelmi Szabályzatát.

A kártyaigényléshez szükséges adatlap az alábbi linken érhető el: 

Adatkezelési nyilatkozat: