A Fővárosi Nagycirkusz is csatlakozott a Hol vagy, Kajla? programhoz

A Fővárosi Nagycirkusz is csatlakozott a Magyar Turisztikai Ügynökség Hol vagy, Kajla? elnevezésű programjához. A programban regisztrált gyermekek kedvezményesen nézhetik meg a Fővárosi Nagycirkusz előadásait, és pecsétet szerezhetnek a Kajla „útlevelükbe”.

A Kajla program célja, hogy a 6 és 12 év közötti diákok minél jobban megismerjék Magyarország történelmi, természeti, kulturális értékeit és csodáit, és szüleikkel együtt minél gyakrabban keljenek útra Kajlát, a vizslakölyköt követve.

A Fővárosi Nagycirkuszban a Kajla útlevél felmutatásával: a Prémium, I. és II. kategóriás jegyárainkból 25%-os kedvezményt biztosítunk. A Kajla Cirkuszjegy kizárólag a jegypénztárunkban megvásárolt jegyeinkre érvényes.

Családi jegy vásárlása esetén – 2 felnőtt + 2 gyermek részére – 15%-os kedvezményes jegyárral tudják jegyeinket megvásárolni Prémium, I. és II. kategóriában. Kedvezményes családi jegyáraink kedvezménnyel négy fő részére a következők: Prémium jegyek: 12.960.–; I. kategóriás jegyek: 11.232.–; II. kategóriás jegyek: 10.080.–.

A fenti kedvezmények más akciókkal nem vonhatók össze, és csak a szabad helyek függvényében érvényesíthetőek.

Bővebb információ és regisztráció:  https://kajla.hu/