A XIII. Budapest Nemzetközi Cirkuszfesztivál műsorvezetői: Kelly Endrész Bánlaki és Maka Gyula

Kelly hatéves korában kezdett el színészettel foglalkozni, első flmszerepe az Amerikai Rapszódia volt, ahol olyan világsztárokkal dolgozott együtt, mint Nastassja Kinski, Tony Goldwyn és Scarlett Johansson. Iskolás évei alatt további sikereket ért el szinkronszínészként, kedvenc alakítása a Lilo és Stitch animációs flmben Lilo fgurája volt. 2014-ben elvégezte az Arden University of Theatre főiskolát, azóta is színész, legutoljára a Netflix Shadow and Bone című sorozatában szerepelt.

A színészet mellett énekelni is tanult, saját műsorában rengeteg feldolgozást és saját dalt is énekel stand up elemekkel ötvözve. Idén hetedik éve női főszereplő a Blackpool Tower Circus pantomimjében, két nagybácsija, Tom “Bubu” és Laci Endrész Junior, “Mooky the Clown” mellett.

Maka Gyula 2013 márciusa óta a Fővárosi Nagycirkusz konferansziéja. Az idén 32 esztendős műsorvezető professzionális színészként több mint tíz évet játszott színpadon, de mint mondja, a cirkuszban találta meg önmagát, az „igazi hangját”, itt érzi igazán otthon magát.