Álló vastapssal hálálta meg a közönség a Fővárosi Nagycirkusz premier előadását

Június 4-én, közönség előtt tartotta meg Dinasztiák című műsorának premier előadását a Fővárosi Nagycirkusz. A háromhetente különböző tematikájú műsorok egész nyáron várják a cirkuszrajongókat.

A premier előadáson átadták a Tihany Életműdíjat, amit kimagasló artistaművész tevékenységéért az Evelyn és André duó férfi tagjának, Takács Endrének ítélt a cirkuszi szakma. A fiatal tehetségeket elismerő Porond Ifjú Csillaga-díjat Vellai Krisztina artistaművész vette át. A díjakat Fekete Péter kultúráért felelős államtitkár és dr. Borsós Beáta, a Nemzeti Cirkuszművészeti Központ ügyvezető igazgatója adta át.

Az élő, online közvetítések után újra személyesen élhetik át a látogatók a cirkuszművészet lenyűgöző csodáit. A világhírű, magyar artistaművészek, az élő zene és a versenytáncosokból álló tánckar közreműködésével létrejött műsor a komoly tradíciókkal bíró magyar cirkuszművészet előtt tiszteleg. A háromhetente megújuló, különböző tematikájú műsorokban egész nyáron át különböző fellépőket láthat a közönség.

A június 4-től 22-ig tartó Születésnap alcímű műsor egy varieté elemekkel tarkított, klasszikus cirkuszi show. A június 25-től július 11-ig tartó Bál című műsorban még nagyobb szerepet kap a cirkuszművészet mellett a zene-és táncművészet. A július 16-tól augusztus 1-ig tartó Orient expressz kerettörténete szerint vonaton utaznak az artisták, minden egyes megálló egy artista produkció. Az augusztus 6. és 22. között látható Nászút című, színházi elemekkel tarkított műsorban egy frissen házasodott szerelmespár utazza körbe a világot, a különböző helyszínek hangulatát pedig az adott artistaprodukciók és táncok adják vissza.

Jegyek az alábbi linken vásárolhatók: https://fnc.hu/eloadas-idopontok/

Nyári bérleteinket pedig az alábbi linkre kattintva érhetik el: https://fnc.hu/berletek/

 

Az előadások a hatályos egészségügyi jogszabályoknak megfelelően, védettségi kártyával látogathatók.

 

Fotó: Urbán Ádám 

Borítókép: Nagy Attila