Egy felejthetetlen szilveszteri előadással búcsúzott a Szikramanók – Karácsonyi kaland a cirkuszban!

– Ez egy nagyon sikeres éve volt a Fővárosi Nagycirkusznak – köszöntötte a vendégeket az előadás előtt Graeser József „Dodi”, a Fővárosi Nagycirkusz cirkusz szakmai vezetője egyben a Szikramanók – Karácsonyi kaland a cirkuszban rendezője –, hiszen közel félmillió ember látta a műsorainkat, amire nagyon büszkék vagyunk. Nekem különösen kedves ez az év, hiszen úgymond keretbe zártam, mert a fesztivál utáni első előadást és ezt az előadást is én rendeztem.

Az előadás szünete ezúttal háromnegyedórásra nyúlt, amely során a résztvevők elfogyaszthatták a szilveszteri vacsorájukat, amely során a következő fogásokból válogathattak: mini töltött káposzta tejföllel, főtt bécsi roppanó virsli, lencsefőzelék főtt virslivel vagy anélkül, malacsült tepsis burgonyával, illetve ezek mellett friss pékáruk várták őket. A szilveszteri menüből hajnali 1:00 óráig vehettek a látogatók.

Az előadás után, éjfélkor pezsgővel köszöntöttük az újévet miután egy 2018-as összefoglaló videóval búcsúztunk a tavalyitól, majd 1:00 órakor megtartottuk a tombolahúzást is. A sorsolás műsorvezetői Maka Gyuszi (a Karácsony Szelleme) és Gábor Anita (Főmanó) voltak, a nyerteseket pedig az előadás Szikramanói húzták ki. Az ünnepség 2:00 óráig tartott. A Szikramanók ezzel ki is költöztek a Fővárosi Nagycirkuszból, helyükre pedig január 19-én beköltözik majd a Főnix!

Ezúton is szeretnénk Boldog, Békés, Sikerekben és Szeretetben Gazdag Új Évet Kívánni!