Készíts képet egy igazi Bond-lánnyal!

Az ormányos úgy viselkedik, mint egy igazi sztár, a Blikk több alkalommal is írt már botrányairól: egyszer például elunta magát egy reklámfilm-forgatás közben, és úgy döntött, nyakába veszi a várost. Végül a Múzeum körútig jutott. Persze a Richter – dinasztia átélt már hasonló eseteket Szandrával: egy balatonlellei fellépés után, bizonyára korgó hasát követve, kifosztott egy zöldséges standot.

A 007-es ügynök Polipka című részében feltűnt elefánt egyébként békés természetű, remekül kijön a műsorban fellépő többi állattal is. Külön kiemelendő a tevékkel való kapcsolata, akikkel rendhagyó módon táncos lányokkal lépnek fel a műsorban.

Idomárával, ifjabb Richter Józseffel egészen különleges kapcsolatot ápol a 35-36 éves Szandra, hiszen a 20 éves Cirkuszcsillag az elefánt ormányába kapaszkodva tette meg első lépéseit. A közhiedelemmel ellentétben az elefánt nagyon intelligens állat, hatalmas önérzettel. Ahhoz, hogy idomítani, tanítani lehessen, előbb az idomárnak el kell fogadtatnia magát az állattal. Ez sikerült, hiszen azóta is együtt dolgoznak, közös előadásuk  pedig március 10-ig látható a Fővárosi Nagycirkusz porondján.
A Magyar Cirkuszcsillagok műsor egyik különlegessége, hogy a vállalkozó kedvű nézők az előadás szünetében találkozhatnak és közös fotót is készíthetnek Roger Moore egykori partnerével, Szandrával.