Magyar Cirkuszcsillagok díszbemutatója

Amíg a Cirkuszi Kavalkád című műsorunkba a nemzetközi cirkuszi kultúrából merítettünk ihletet, addig az új show-ban a „magyar fűszer” dominál, nem is akármilyen ízesítéssel: még sosem fordult elő, hogy ennyi díjnyertes sztár lépett volna fel együtt a Fővárosi Nagycirkuszban.

 

 

 

      

A díszbemutatón nem csak a porondon, hanem mögötte is tombolt a premier láz. Az igazgató, Richter József irodája átmenetileg állófogadás színhelyévé változott, és sorban fogadta a bemutatón megjelent díszvendégeket, köztük dr. Áder János köztársasági elnök úr feleségét, dr. Herczegh Anitát és családját; Eleni Tsakopoulos Kounalakis amerikai nagykövet-asszonyt, aki férjével és két fiával érkezett a premierre, illetve megtekintette a műsort Habsburg György, Magyarország rendkívüli és meghatalmazott nagykövete, aki családjával érkezett az előadásra. Legidősebb lánya, Zsófia a Magyar Cirkuszcsillagok díszbemutatóján ünnepelte 12. születésnapját. Igazi ajándék ez egy gyerek számára! 

Lenyűgözte őket a műsor, elismeréssel beszéltek a fellépőinkről. Csakúgy, mint a közönség, akik vastapssal hálálták meg a látványos, izgalmas, de ami a legfontosabb: a vérbeli magyar showműsort.

A legkedveltebb számok között volt a Golden Power, valamint Simet László lélegzetelállító produkciója, azonban a műsor csúcspontját minden kétséget kizáróan a 2008-as Monte Carlo-i Cirkuszfesztivál Arany Bohóc-díjas Richter Flórián és lovas akrobatái jelentették. A rendezőt, Richter Józsefet az előadás végén pedig konfetti eső és tapsvihar várta a porondon.

Bár a premier január 12-én véget ért, de a Magyar Cirkuszcsillagok műsorunk a bemutatón látott lendülettel és töretlen jókedvvel várja a nézőket egészen március 10-ig!