Meglepetéselőadásokkal búcsúzott a Cirkusz+!

Megkezdődtek a Fővárosi Nagycirkusz következő műsorának, a Tündértánc – Nővarázs című előadásnak a próbái, ezért a június 11-i adással búcsúzott a Cirkusz+ csütörtökönként élőben közvetített műsora a Facebookon.

 

Meglepetéselőadásokat láthatott a néző. A Zsilák Olivér–Kodak Anna páros duo emelőszámával indult a műsor, majd Vellai Krisztina levegőszámát láthattuk a manézsban.

 

Sztárvendégünk Pindroch Csaba, a Thália Színház színművésze volt, akit cirkuszi élményeiről is kérdeztünk. Készségfejlesztőnk beavatta a drótkötélen járás rejtelmeibe, és kiderült, miért nem áll távol a színművésztől ez a műfaj.

 

Tudod-e? animációinkban érdekes cirkusztörténeti témákat tártak fel múzeumunk munkatársai, Joó Emese és Szonday Szandra.

 

Sándor András cirkuszpedagógus nyereményjáték kérdései ezúttal az irodalom oldaláról közelítették meg az erőemelés művészetét. Kihirdettük Alkoss cirkuszt! elnevezésű játékunk nyerteseit is.

 

Búcsúzásul, rendhagyó módon Zsilák Olivér, Kodak Anna és Vellai Krisztina közös produkciót mutatott be a manézsban.

 

A műsor alatt tapasztalt jelnyelvi tolmácsok segítettek abban, hogy siket nézőink is teljeskörű élményben részesüljenek.

 

Köszönjük nézőinknek, hogy 13 adáson keresztül velünk tartottak!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Skip to content

Send this to a friend