A Fővárosi Nagycirkusz extra műsorral várja a látogatókat a Cirkuszok éjszakáján

A Fővárosi Nagycirkusz a Cirkuszok éjszakáján, július 16-án 19 órától kibővített, extra műsorral várja a cirkuszművészet szerelmeseit. A kizárólag erre az alkalomra összeállított előadásban fellépnek RAIN – Esőcirkusz és MAGIC Show műsoraink sztárjai, az intézmény oltalma alatt álló ukrán artistaképzősök és magyar artistaművészek.

Közép-Európa egyetlen kőcirkusza idén is különleges műsort állít össze a Cirkuszok éjszakájára, melynek célja a minőségi cirkuszművészet sokszínűségének bemutatása. A közel négyórás, két szünettel megszakított, maratoni előadásban RAIN – Esőcirkusz és MAGIC Show műsorunk hazai és nemzetközi csillagai illúzió, hulahopp, bohóc és bűvész számokkal varázsolják el a közönséget. Vendégművészeink, Novákovics Noémi kötélszámmal, Herczeg Richárd rúdszámmal, Túri Ádám pedig zsonglőrszámmal lépnek porondra. A Fővárosi Nagycirkusz oltalma alatt álló ukrán artistanövendékek az utóbbi három hónapban több helyszínen is – Monaco-ban, a Nemzeti Színházban, a Vajdahunyad-várban – bemutatott, nagy sikerű cirkusz-táncművészeti darabjukból adnak elő részleteket.

Tartsanak velünk egy különleges, megismételhetetlen előadásra, amelyre jegyeiket a ITT válthatják meg.

2013-ban a Fővárosi Nagycirkusz és három magáncirkusz – a Magyar Nemzeti Cirkusz, a Horse Evolution Show és az Eötvös Cirkusz – kezdeményezésére létrehozták az onnantól minden évben megrendezésre kerülő Cirkuszok éjszakáját, amelyhez azóta minden nagyobb magyarországi cirkusz csatlakozott.

Skip to content

Send this to a friend