A O Show – Lune Production

A Madách Nemzetközi Színházi Találkozó (MITEM) keretében egy különleges cirkusz-mozgásszínházi darabot tekinthetnek meg az érdeklődők a Fővárosi Nagycirkusz szervezésében, melynek időpontjáról később adunk tájékoztatást. Az A O Show a bambusz cirkusz, az akrobatika, a kortársművészet és a színházi látványművészet egyedi ötvözete.

A Lune Production műsorának címét adó „A O” a „Lang Pho” szavakból ered, mely „falu és város”-t jelent. A különleges atmoszférát teremtő produkció szembe állítja egymással a vietnámi vidéki élet elragadó szépségeit, kulturális gazdagságát a gyorsan növekvő urbanizációval. Az élőzenés előadás a vidék és a város közötti kontrasztot mutatja be, a régi hagyományokat, kulturális esszenciákat és az új kor különbségeit, ezek izgalmas átalakulását és összeolvadását. Az A O Show hitelesen mutatja be Vietnám szépségét, amelyet a legteljesebb módon ábrázolnak a bambusz cirkusz, az akrobatika, a kortárstánc, a zene, a kortársművészet és a színházi látványművészet egyedi ötvözetével. Az A O Showban a bambusz és a rattan anyagok kreatív felhasználásával és a különböző művészeti ágak kombinálásával dinamikusan jelennek meg az életképek, a hagyományok, a félelmek, a vidámság és a népi hiedelmek.

Az A O Show egy igazán látványos és innovatív előadás, amely egy egészen különleges és egzotikus világba repíti a nézőit, miközben minden érzékszervére és gondolataira is hatást gyakorol.

Vietnám kontrasztokkal teli portréja: a vietnámi békés vidéki életet szemben az urbanizáció zajaival és iróniájával

Vietnámi bambusz cirkusz: egyesíti a történetet mesélő cirkuszvilágot, az egyedi előzenét és a bambusz kreatív módon történő implementálását, hogy egy ámulatba ejtő előadó művészetet kreáljon

Finom humorérzék: pimasz mosolyok, szórakoztató lények/teremtmények testbeszédei. Vicces, félig vidéki, félig cirkuszi szituációk.

    • Vietnám kontrasztokkal teli portréja: a vietnámi békés vidéki életet szemben az urbanizáció zajaival és iróniájával
    • Vietnámi bambusz cirkusz: egyesíti a történetet mesélő cirkuszvilágot, az egyedi előzenét és a bambusz kreatív módon történő implementálását, hogy egy ámulatba ejtő előadó művészetet kreáljon
    • Finom humorérzék: pimasz mosolyok, szórakoztató lények/teremtmények testbeszédei. Vicces, félig vidéki, félig cirkuszi szituációk.

Weboldaluk

Előzetes

 

Képgaléria

Később bővebb információval szolgálunk.

Szeretettel várjuk Önöket, és jó szórakozást kívánunk műsorunkhoz!

Skip to content