Previous
Next

A Fővárosi Nagycirkusz és az Artistaművészek és Cirkuszi Dolgozók Szakszervezetének cirkuszi gálaestje a nyugdíjas artistaművészek megsegítésére

Jövőt építeni a múlt tisztelete és folyamatos ápolása nélkül nem lehetséges. E mottó jegyében kerül sor idén is egy különleges cirkuszi gálára. A korábbi évek hagyományait követve az esten ingyen lépnek fel a világhírű cirkuszművészek, felajánlva a teljes bevételt az idős artistáknak.

A Fővárosi Nagycirkusz az Artistaművészek és Cirkuszi Dolgozók Szakszervezetével együttműködve, december 5-én, 15 órától jótékonysági előadást szervez az idős artistaművészek megsegítésére. A Csillagtánc című klasszikus cirkuszi előadás teljes bevételét a nagy múltú, idős artistaművészeink támogatására fordítják.

A magyar cirkuszművészet a világ élvonalába tartozik, melynek hírnevét idős artistaművészeink alapozták meg kiemelkedő szakmai tudásukkal, elszántságukkal és példamutató viselkedésükkel. A több száz évre visszatekintő magyar cirkuszművészet ápolása és fenntartása közös ügyünk, ugyanis kultúránk szerves részét képezi, nemzeti kincsünk. A Fővárosi Nagycirkusz kiemelt feladatának tartja az idős artistaművészek támogatását, akik kulturális nagykövetekként a világ szinte minden országában méltó módon képviselték hazánkat.

Skip to content