JUTALMAZZUK A TANULÓKAT!

Kitűnő lett a bizonyítványod? Általános iskolás vagy, és még nem regisztráltál az 
INGYENES
 kitűnő tanuló kuponodért? Regisztrálj most!

Kedves Általános Iskolás Kitűnő Tanuló!

A cirkusz a csoda művészete, az emberi teljesítőképesség határait feszegető művészeti ág, amelyben fontos szerepet kap a teljesítmény. Ahhoz, hogy a porondon bemutatott káprázatos produkciók megszülethessenek, sok éven át tartó kemény munka és gyakorlás kell.

Az iskolapadban eltöltött egy év kitartó munkája is értékelendő, ezért a Fővárosi Nagycirkusz az országot járó, több mint húsz utazó cirkusszal összefogásban egy cirkuszlátogatási lehetőséggel jutalmazza a kitűnő tanuló általános iskolás diákokat immár ötödik éve.

Természetesen ez az ajándék nem pótolja azokat a beszélgetéseket, pozitív megerősítéseket, amelyeket a családtagjaitól, tanítóitól kaphat a kisdiák, ugyanakkor lehetőséget nyújt arra, hogy egy varázslatos környezetben ünnepeljék meg ezt a kimagasló teljesítményt, ahol akár a család összes tagja, minden generáció együtt szórakozhat, kikapcsolódhat, s értékes útravalóval térhet haza.

A Fővárosi Nagycirkusz sem fogadhat nézőket a koronavírus-járvány okozta veszélyhelyzetben hozott intézkedések okán. A Tündértánc – Nővarázs című előadásaink november 11. és december 31. között elmaradnak, de a műsor online formában továbbra is megtekinthető.

Az előadást 2021. január 3-ig bármikor megnézheti az a kitűnő tanuló, aki még nem használta fel cirkuszi belépő kuponját az előadás megtekintésére. A kupon érvényesítésének lehetőségéről tájékoztató levelet küldünk az október 1. után regisztrált kitűnő tanulóknak.

Cirkuszi belépő kupon a kitűnő tanulóknak!

A kitűnő tanulóknak és szüleiknek írt levelünket eljuttattuk az általános iskolákhoz. A levélben tájékoztattuk az érintetteket arról, hogy hol regisztrálhatnak az ingyenes cirkuszi belépésre jogosító kuponért. A kapcsolódó adatvédelmi tájékoztatót itt olvashatja: (adatkezelési szabályzatot ide)

 

Sikeres regisztráció után automatikus válaszlevelet küldünk a megadott email címre. Amennyiben a regisztrációt követően félórán belül nem kapja meg válaszlevelünket, kérjük, jelezze a kitunotanulo@circus.hu email címen.

 

A cirkuszi belépő kupon 1 fő általános iskolás gyermek részére biztosított belépési lehetőséget a Fővárosi Nagycirkusz vagy az országot járó valamely utazó cirkusz műsorának egy előadására a szabad helyek függvényében. A kupon névre szóló, nem átruházható, 1 db gyermekjegyre váltható be.

 

Bízunk benne, hogy ajándékunk a jövőre nézve motivációt nyújt mind a kitűnő, mind a kitűnő eredményt elérni szándékozó tanulók számára.

Skip to content