JUTALMAZZUK A TANULÓKAT!

Kitűnő lett a bizonyítványod? Általános iskolás vagy, és még nem regisztráltál az 
INGYENES
 kitűnő tanuló kuponodért? Regisztrálj most!

Díjazzuk a szülő tanulásban nyújtott segítségét!

Egy kísérőd 
FÉLÁRON
 nézheti meg a Tündértánc című műsort, ha egy augusztusi előadásra váltjátok be az ingyenes kitűnő tanuló kupont

A kedvezmény csak a Fővárosi Nagycirkusz pénztárában személyesen megvásárolt jegyekre vonatkozik (1146 Budapest, Állatkerti krt. 12/a).

AZ ÜLTETÉSNÉL ÜGYELÜNK A BIZTONSÁGOS TÁVOLSÁGTARTÁSRA!

Kedves Általános Iskolás Kitűnő Tanuló!

A cirkusz a csoda művészete, az emberi teljesítőképesség határait feszegető művészeti ág, amelyben fontos szerepet kap a teljesítmény. Ahhoz, hogy a porondon bemutatott káprázatos produkciók megszülethessenek, sok éven át tartó kemény munka és gyakorlás kell.

 

Az iskolapadban eltöltött egy év kitartó munkája is értékelendő, ezért a Fővárosi Nagycirkusz az országot járó, több mint húsz utazó cirkusszal összefogásban egy cirkuszlátogatási lehetőséggel jutalmazza a kitűnő tanuló általános iskolás diákokat immár ötödik éve.

 

Természetesen ez az ajándék nem pótolja azokat a beszélgetéseket, pozitív megerősítéseket, amelyeket a családtagjaitól, tanítóitól kaphat a kisdiák, ugyanakkor lehetőséget nyújt arra, hogy egy varázslatos környezetben ünnepeljék meg ezt a kimagasló teljesítményt, ahol akár a család összes tagja, minden generáció együtt szórakozhat, kikapcsolódhat, s értékes útravalóval térhet haza.

Cirkuszi belépő kupon a kitűnő tanulóknak!

A kitűnő tanulóknak és szüleiknek írt levelünket eljuttattuk az általános iskolákhoz. A levélben tájékoztattuk az érintetteket arról, hogy hol regisztrálhatnak az ingyenes cirkuszi belépésre jogosító kuponért. A kapcsolódó adatvédelmi tájékoztatót itt olvashatja: adatkezelési szabályzat

Sikeres regisztráció után automatikus válaszlevelet küldünk a megadott email címre. Amennyiben a regisztrációt követően félórán belül nem kapja meg válaszlevelünket, kérjük, jelezze a kitunotanulo@circus.hu email címen.

A cirkuszi belépő kupon 1 fő általános iskolás gyermek részére biztosít belépési lehetőséget a Fővárosi Nagycirkusz vagy az országot járó valamely utazó cirkusz műsorának egy előadására a szabad helyek függvényében. A kupon névre szóló, nem átruházható, 1 db gyermekjegyre váltható be. FONTOS! A kupon nem egyezik meg a jeggyel, tehát a kitűnő tanulónak is meg kell váltania a jegyét ahhoz, hogy helye legyen.

Érvényes: 2020. december 23-ig. 

A jogosultság igazolásához szükséges dokumentumok

  • kitűnő tanuló kupon
  • a kitűnő tanuló diákigazolványa
  • a kitűnő tanuló bizonyítványa vagy annak másolata

Az igazoló dokumentumokat személyes vásárláskor a meglátogatni kívánt cirkusz pénztáránál szükséges bemutatni. Internetes vásárlásnál a fenti dokumentumok ellenőrzése a beléptetéskor történik.

A kupont akkor tudja beváltani a Fővárosi Nagycirkuszban, ha a veszélyhelyzet okozta korlátozásokat feloldják, és megkezdhetjük a jegyértékesítést.

Bízunk benne, hogy ajándékunk a jövőre nézve motivációt nyújt mind a kitűnő, mind a kitűnő eredményt elérni szándékozó tanulók számára.

Kérdés esetén a kitunotanulo@circus.hu email címre írjon. A levelekre hétköznap 9 és 17 óra között tudunk válaszolni.

Utazási kedvezmény

A MÁV-START Zrt. kedvezményes utazási lehetőséget biztosít kitűnő tanulók részére a Fővárosi Nagycirkuszba történő utazáshoz. A kitűnő tanuló diák 90%-os, egy fő kísérője pedig 50%-os kedvezménnyel utazhat vonattal a Tündértánc – Nővarázs című előadását megtekinteni.

  • A Budapestre történő utazás során a kedvezmény igénybevételéhez fel kell mutatni a cirkuszi belépő kupont elektronikusan (pl. telefonon) vagy kinyomtatva.
  • A visszaútra a kedvezményt a Fővárosi Nagycirkuszban lepecsételtetett vonatjegy biztosítja. A pecsétet a jegypénztárban és az információs pultnál is kérheti.

A MÁV kedvezmény 2020.08.01. és 2020.12.23. között vehető igénybe.

A Kitűnő tanuló programhoz csatlakozott utazó cirkuszok ábécé sorrendben a következők:

Calypso Cirkusz

Circus Alexander Picard

Circus America

Circus Massimo

Circus Ramiro Maximus

Cirkusz Americano Vargas

Colorado Cirkusz

Donnert Korona Cirkusz

Duna Cirkusz

Eötvös Cirkusz

Eötvös Susy Cirkusz

Hungária Nagycirkusz

Kludszky Cirkusz

Magyar Klasszikus Cirkusz

Magyar Nemzeti Cirkusz

Magyar Nemzetközi Utazó Cirkusz

Retro Cirkusz

Richter Flórián Cirkusz

Richter Ricardo Cirkusz

Schneller Cirkusz

Utazó Budapest Nagycirkusz

Wertheim Cirkusz

Skip to content