Amikor egy álom valóra válik: cirkuszművészet által inspirált gyerekruhák a porondon

A mai előadásunk végén egy meglepetéssel készültünk közönségünknek! Nemrég két csodálatos divattervező kereste meg cirkuszunkat. Egy különleges és eredeti ötletet mutattak nekünk! Olyan kisgyerek ruhákat, amiket a cirkusz és az artisták varázslatos világa ihletett. Mi meg azonnal beleszerettünk terveikbe, személyiségükbe és ruháikba! Mivel a cirkusz inspirálta az új kollekciót, nincs a bemutatóhoz autentikusabb helyszín, mint a Fővárosi Nagycirkusz porondja.

Csukovics Brigitta és Fodor-Magyar Dorina, a Tente márka alapítói (fotó: Nagy Attila)

A ma délelőtti előadás végén ezeket a ruhákat mutattuk be, gyerekekkel, őket pedig gyorsan ki is faggattuk. Ismerjék meg a cirkusz által inspirált Tente gyerekruhák két megálmodóját, Csukovics Brigittát és Fodor-Magyar Dorinát!

– Hogy érzitek magatokat?

Brigi: Nagyon jól érezzük magunkat, lenyűgöző volt a produkció. Először került a márka életében egy ilyen esemény megszervezésre és mi sem hisszük el, hogy itt lehetünk és ennyi csodálatos emberrel oszthatjuk meg a kollekciónk és a Tente üzenetét.

– Mesélj magatokról és a ruháitokról!

Dorina: Mindketten anyukák vagyunk a gyerekeink születésével álmodtuk meg a márkát, ők inspirálnak minket nap mint nap. A Tente nem csak egy divatmárka, hanem egy gyerekcentrikus szemlélet, egy stílus, egy szeretettel teli folyamatos alkotás.

Kint az aulában közelről is megcsodálható a cirkusz varázslatos világa által inspirált kollekciótok. Hogyan találkoztatok a cirkusszal? Mi fogott meg titeket a cirkuszban?

Brigi: Amikor 5 évesen elhoztak a cirkuszba, elvarázsoltak a kupolában repkedő artisták, én is az akartam lenni, de aztán a suliban a kötélmászásnál kiderült, hogy leküzdhetetlen tériszonyom van ezért ez nem jött össze, de a cirkusz szeretete megmaradt, és ezt vettem elő az aktuális kollekció tervezésénél. 

Dorina: Nagyot álmodtunk és belső gyermekünk bátorságával élve, megszólítottuk a Fővárosi Nagycirkuszt adnának-e számunkra lehetőséget, hogy néhány órára beköltözhessünk és méltó környezetben bemutathassuk a kollekciót.

Ezek csodaszép ruhák! Hol lehet megvásárolni?

Brigi: saját webshopunk a tentekids.com-on, de személyesen is elcsíphettek minket különböző pop-up eseményeken. Ha bekövettek minket instán vagy facebookon, ott mindig megosztjuk az aktuális vásárokat. 

Arina Ermakova és kutyái a Tente bemutatóján (fotó: Nagy Attila)

A Tente márka bemutatóján a közönség Arina Ermakova kutyaszámát is megcsodálhatta.