A Fővárosi Nagycirkusz is felajánlott egy tárgyat a Jónak lenni Jó! jótékonysági kampányához  

A Nemzeti Cirkuszművészeti Központ Urbán Ádám Balogh Rudolf-díjas fotográfus bekeretezett cirkuszművészeti fotóját ajánlotta fel a közmédia Jónak lenni jó! kampányához. A felajánlott cirkuszművészeti fotó a Fővárosi Nagycirkusz kupoláját ábrázolja a fotóművész szemével. Technikai érdekessége, hogy analóg technikával, fekete fehér filmre készült.

Az idén kilencedik alkalommal megrendezésre kerülő jótékonysági kampány által az autista gyerekeket és családjukat segítő diagnosztikai és terápiás centrum létrehozásához járulhatnak hozzá az adományozók az alábbi linkre kattintva, ahol Urbán Ádám fotóját is megvásárolhatják: https://mediaklikk.hu/musor/jonaklennijo/

Az Együtt az Autistákért Alapítvány szakmai együttműködő partnere a Heim Pál Országos Gyermekgyógyászati Intézet. A diagnosztikai és terápiás centrum a tervek szerint az intézet XIII. kerületi, Gyermek téri épületében kap majd helyet.

A Nemzeti Cirkuszművészeti Központ számára mindig fontos volt az esélyegyenlőség megteremtése, ezért Elvarázsolt világ címmel autista fotósok munkáiból álló kiállítás nyílt október 25-én a Fővárosi Nagycirkuszban. Az Óbuda Fotóklub Egyesület Autista Fotós Csoportja az Aura Egyesülettel együttműködve huszonhárom, a Fővárosi Nagycirkusz előadásain megörökített, nagyfelbontású fotográfiát állított ki.

Szekáry Zsuzsanna