Visszatér a varázslat! – Ültetett, szabadtéri, ingyenes családi cirkuszgála a Fővárosi Nagycirkusz előtti téren

Tartsanak velünk május 30-án, 18 órától egy felejthetetlen összművészeti koncerten! Fellépnek a Dinasztiák című műsorunk világhírű, magyar artistasztárjai, valamint a hazai pop-és rock zene kiválóságai.

Cirkusz és zene a Városligetben!

Június 4-én, hosszú szünet után újra kinyitja kapuit a Fővárosi Nagycirkusz, újra élőben csodálhatók meg az artistaművészek produkciói. Az újranyitást május 30-án egy hatalmas szabadtéri koncerttel ünnepeljük.

A Szabó László és Szente Vajk rendezésében létrejött gálaműsorban fellép a Kossuth-díjas Földes László „Hobo”, a Roy és Ádám Trió, az Abrakazabra (LGT tribute – Az LGT zenekarból Karácsony János és Solti János, valamint Veres Mónika „Nika” és Heincz Gábor „Biga”). Színpadra lépnek Kötéltánc dalpályázatunk művészei is: Czimmermann Kitti, a Four Fathers, Jakobicz Eszter, a Közös Éneklődési Kör Bornai Tibor vezetésével, Nádasi Veronika, Pejtsik Panna a VoiceStation hatfős kórusával, Pleszkán Écska és Vincze Lilla.

A koncertek között lélegzetelállító artistaszámok láthatók Dinasztiák című műsorunk világhírű sztárjaitól, akiket élőben kísér a Fővárosi Nagycirkusz zenekara. Fellép a fiatal kora ellenére többszörös cirkuszfesztivál-díjas Varga Riko Manuel és Varga Vanessza zsonglőrszámával, a Weiss Junior flienegde csoport lengőtrapéz produkciójával és a Duo Juderto romantikus gurtniszámával. A kutyák és emberek közötti feltétlen bizalmat és játékosságot Richter Miska és Richter Alena mutatja be nyolc uszkár kutyusukkal, Ádám Krisztián magasdrót-egyensúlyozó számmal, valamint Ádám Rudolf Juniorral kiegészülve lovaszsonglőr produkciót mutatnak be, míg Boiachin Diana lengőrúd számmal varázsolja el a közönséget. A Rolling Wheel művészi „röhnrád” duplakarika számmal, míg a Dinasztiák című műsorunk rendezői, a Hortobágyi Károly-díjas Silver Power pedig antik héroszokat megidéző erőemelő számával lép porondra. A Richter Kevin ugródeszka csoport bámulatos szaltókkal nyűgözi le a közönséget.

Az ültetett eseményen a hatályos jogszabályokat betartva a 18 év feletti nézőinknek kötelező bemutatniuk az érvényes oltási igazolványukat és egy fényképpel ellátott okmányt. A 18 év alatti vendégeink kizárólag felnőtt, oltási igazolvánnyal rendelkező személlyel érkezhetnek.