Apró lábacskák a porondon: Fővárosi Nagycirkuszban fotózták a Tente ruhamárka új, cirkuszi kollekcióját

2024. április 29-én, hétfőn egy különleges és izgalmas fotózásnak adott helyszínt a Fővárosi Nagycirkusz. A cirkusz manézsában a Tente ruhamárka új kollekcióját fényképezték, amelyet a cirkuszművészet inspirált.

Az eseményt a Fővárosi Nagycirkusz ukrán artistanövendékeinek produkciói tették még mozgalmasabbá és színesebbé. (fotó: Fodor Roland)

Háromtól kilenc éves korú gyerekeket öltöztettek az egyedi tervezésű, egytől-egyik kézzel készített, a cirkuszművészet ihlette ruhákba és cipőkbe. A fotózást a Fővárosi Nagycirkusz ukrán artistanövendékeinek produkciói tették még mozgalmasabbá és színesebbé.

A cirkusz manézsában a Tente ruhamárka új kollekcióját fényképezték, amelyet a cirkuszművészet inspirált (fotó: Fodor Roland)

„Nagyot álmodtunk, és a belső gyermekünk bátorságával élve megszólítottuk a Fővárosi Nagycirkuszt, adnának-e számunkra lehetőséget, hogy néhány órára beköltözhessünk hozzájuk, méltó környezetben fotózhassuk a kollekciót. Őszinte örömünkre a válasz igen volt. A közös együttműködés a fotózásnál nem áll meg!” – közölte Csukovics Brigitta és Fodor-Magyar Dorina, a Tente alapítói.

„A Fővárosi Nagycirkusznak köszönhetően egy rendhagyó és mesébe illő esemény-sorozatnak lehetünk tanúi” – hangsúlyozták a márka tulajdonosai, hozzátéve: 2024. május 27-én a Fővárosi Nagycirkuszban egy nagyszabású rendezvényen mutatják be a nyilvánosságnak az új, cirkuszi témájú kollekciót. Izgalmas programok, artistaművész produkciók és meglepetések kavalkádja várja majd a vendégeket, garantáltan felejthetetlenné téve a bemutatót. A Fővárosi Nagycirkusz manézsában számos magyar sztárvendéget láthatunk majd.