Aranyeső az első „ARTIST” Nemzetközi Cirkuszfesztivál záróünnepségén

Szédületes örömünneppel és megható fináléval zárult a nívós cirkuszi seregszemle a Moszkvai Nikulin Cirkuszban. Az aranydíjat mindenki meglepetésére a Without Socks bohóctrió nyerte, akikkel Magyarországon is találkozhatott a közönség 2018-ban, a Fővárosi Nagycirkusz műsorában.

 

Örömünnep a Moszkvai Nikulin Cirkuszban

A másik aranyat a Moszkvai Nikulin Cirkusz levegőakrobata-csoportja vihette haza, akik a Chagall-képet megjelenítő számukban több különleges ugrás mellett két triplaszaltót is bemutattak. A Fővárosi Nagycirkusz főigazgatója, Fekete Péter különdíjat és meghívást adott át a gyermek kategória aranyérmes artistáinak.

Fekete Péter főigazgató különdíjat és meghívást adott át a gyermek kategória aranyérmes artistáinak

A kazanyi fiatalok – Vladimir Serov és Elizaveta Demidova – Bamboo Act elnevezésű hangaperzs számukkal nyűgözték le a közönséget. Remélhetőleg hamarosan láthatja őket a magyar nagyérdemű is!

„Jól szervezett, profi fesztivált és versenyt, artista örömünnepet láttunk Moszkvában! Örülök a Without Socks győzelmének, hiszen Budapesten érték el az első sikerüket, onnan indult el a szárnyalásuk! Folyamatosan követem a munkájukat, nagy öröm számomra, hogy a mostani fesztiválon új arcukat mutatták meg, és az új trükkök aranydíjat érdemeltek.

 

 

A gyermek kategóriában kincset találtam! Biztos, hogy elcsalom őket Budapestre! Már a karácsonyi műsor zárószámaként szeretném látni őket a Fővárosi Nagycirkuszban! Elkezdtük az egyeztetéseket a kazanyi cirkusszal és a szülőkkel. A tudásuk a fiatalságuk ellenére is eszméletlenül kimagasló, a budapesti közönségnek ezt látnia kell!” – nyilatkozta Fekete Péter főigazgató Moszkvából, a porondról a díjátadó után.