Jelentős összeg gyűlt össze az idős artistaművészek megsegítésére

A Fővárosi Nagycirkusz az Artistaművészek és Cirkuszi Dolgozók Szakszervezetével együttműködve, november 6-án 11 órától Elkaplak! címmel jótékonysági előadást szervezett az idős artistaművészek megsegítésére. A Melyiket a 9 közül? című előadás teljes bevételét a nagy múltú, idős artistaművészeink támogatására fordítják.

A magyar cirkuszművészet a világ élvonalába tartozik, melynek hírnevét idős artistaművészeink alapozták meg kiemelkedő szakmai tudásukkal, elszántságukkal és példamutató viselkedésükkel. A nagy múltra visszatekintő magyar cirkuszművészet ápolása és fenntartása közös ügyünk, ugyanis kultúránk szerves részét képezi, nemzeti kincsünk. A Fővárosi Nagycirkusz kiemelt feladatának tartja az idős artistaművészek támogatását is, akik kulturális nagykövetekként a világ szinte minden országában méltó módon képviselték hazánkat.

A jótékonysági rendezvény bevételeiből összesen 2 millió 800 ezer forint gyűlt össze a jegybevételekből, a Magyar Cirkuszigazgatók Egyesületének tagjaitól és magánszemélyek felajánlásaiból, amit karácsony előtt juttatnak el a megbecsült idős artistaművészeknek.

Ezúton is szeretnénk köszönetet nyilvánítani mindazoknak, akik támogatták ezt a nemes ügyet.

 

További híreink

 

 

 

 

    Skip to content

    Send this to a friend