Véget ért a Jégkirályság!

Két hónap a zimankós birodalomban jégvirágtündérekkel, faunokkal, holdtündérrel és tűzzsonglőrökkel, megannyi varázslénnyel a Jégkirályságban. A 65 előadás alatt több száz pozitív visszajelzést és majd félezer 5 csillagos értékelést kaptunk nézőinktől. A hideget enyhítendő 4.310 liter forró tea és 1.150 liter forraltbor melegítette át a közönséget.

De itt a tavasz. Már nem csak a levegőben, de a manézsban is. Elköszöntünk az Ukrán Nemzeti Cirkuszvállat társulatától és a magyar Rippel Brothers erőművészektől, akik a Jégkirályságba kalauzoltak bennünket.  Mr. Kabakov, az Ukrán Nemzeti Cirkuszvállat vezérigazgatója személyesen érkezett a záró társulati ülésre Kijevből. Méltatta a Fővárosi Nagycirkusz baráti fogadtatását és megköszönte a nemzetek közötti példaértékű, harmonikus munkát. Büszkék vagyunk arra, hogy volt lehetőségünk segítséget nyújtani az ukrán társulatnak, Kívánunk barátainknak mihamarabbi békét és biztonságos hazautat!


A fagyott manézs felolvadt, hamarosan dobogás veszi át a jég kopogását. Április elejétől a közép-ázsiai egzotikus sztyeppéin vágtázhatunk.

Jegyek itt: https://fnc.jegy.hu